Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

INTRACEUTICALS OXYGENBEHANDLINGDen originale Intraceuticals Oxygenbehandling


Vores kosmetologer er nogle af de behandlere i Danmark, der har størst og længst erfaring med den originale (ægte) Intraceuticals Oxgyenbehandling, som også går under kælenavnet Madonna-behandling.


Bettina Kryger har bl.a. været tilknyttet Intraceuticals i Danmark som deres ekspert og undervisningskonsulent. Hun har undervist og videreuddannet kosmetologer over hele landet i Intraceutials Oxygenbehandling.


Hos BETTINA KRYGER – HUDPLEJE & MASSAGE er du sikker på at få en oxygenbehandling fra specialister, der kender til alle detaljerne inden for Intraceuticals Oxygenbehandling, så du opnår et flot resultat og den bedst mulige behandling til netop din hud.

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.


Intraceuticals Oxygenbehandling – resultaterne taler for sig selv


Her er nogle af de resultater, som Intraceuticals Oxygenbehandling giver:


 • Din hud bliver gennemfugtet
 • Huden struktur bliver meget forfinet, strammere og fastere
 • Fine linjer og rynker reduceres
 • Din ansigtsmarkering bliver bedre
 • Porerne i huden bliver mindre
 • Du får et tydeligt ansigtsløft og en forynget glødOxygenbehandling bremser hudens aldring


Jo ældre vi bliver, des dårligere bliver vores hud til at genopbygge skadet væv. Det betyder, at huden med tiden mister mange af sine kollagener og elastiske fibre, og den bliver tyndere, mindre elastisk og rynket.


I takt med at dit bindevæv bliver tyndere, bliver der også færre af de vandbindende molekyler (hyaluronsyre), som opretholder hudens spændstighed. Huden falder sammen og begynder at hænge lidt.


Når huden falder sammen, får de små blodårer (kapillærer) mindre plads og blodcirkulationen i huden bliver dårligere. Det resulterer i, at der føres færre næringsstoffer til huden, og færre næringsstoffer er lig en lavere produktion af hyaluronsyre. Den negative cirkel er i fuld gang.


For at bremse aldringen af din hud, skal vi have vendt denne negative cirkel. Det kan vi gøre ved at tilfører hyaluronsyre med Intraceuticals Rejuvenate Infusion.


Huden i overgangsalderen – sådan bevarer du den flot og sund


I overgangsalderen nedsættes vores evne til at producerer de hormoner, som er med til at holde vores hud spændstig og fyldig. Din hud mister i denne periode mange af sine kollagener og elastiske fibre.


Det er meget vigtigt, at du forebygger og plejer din hud hele livet, også før den begynder at vise aldringstegn.


Med god hudpleje før overgangsalderen gør du din hud mere modstandsdygtig overfor de forandringer, der uundgåeligt rammer os alle.


Derfor anbefaler vi, at du løbende tilfører din hud de gode fugtbindende molekyler (hyaluronsyre), som Intraceuticals-behandlingen indeholder.


Når overgangsalderen for alvor sætter ind, så er det vigtigt, at du vedligeholder oftere og mere kontinuerligt.

 

 

Anti-age uden indsprøjtning eller operation


Intraceuticals Oxygenbehandling er et godt alternativ til fx Botox og Restylane, hvor behandlingen kræver indsprøjtninger.


Alt vi (helt basalt) gør i Oxygenbehandlingen, er, at vi ved hjælp af oxygen (ilt) ”blæser” gode serummer med hyaluronsyre, vitaminer og antioxidanter ind i de dybereliggende lag i huden.


Ingen kanyler, ingen knive, kun en behagelig skøn behandling og et flot resultat.Intraceuticals Oxygenbehandling giver huden et boost


Den originale oxygenbehandling Intraceuticals er udviklet, så den giver et boost til huden.


Behandlingen giver ikke kun fugt til huden midlertidigt. Molekylerne og indholdsstofferne i det originale serum er udviklet, så de kan lageres i din hud, og giver dermed din hud den volumen tilbage, som den har mistet med årene.Intraceuticals Oxygenbehandling – den ægte Madonna-behandling


Der er en grund til at store stjerner som Madonna, Paris Hilton, Naomi Campbell, Eva Longoria, Justin Timberlake, Miley Cyrus m.fl. gennem de sidste mange år har sværget til Intraceuticals Oxygenbehandling. Se stjernens testimonials her.


På trods af vores mangeårige erfaring med Oxygenbehandling, må vi stadig ind i mellem knibe os i armen og sige: ”Wauu! Sikke en forandring” - Resultaterne af denne behandling er ganske enkelt enestående.


Sådan foregår Intraceuticals Oxygenbehandling


Vi kombinerer 2 elementer i Intraceuticals Oxygenbehandling for at opnå øjeblikkelige og varige resultater.

 

1. Behandlingen


Serummet sprøjtes ud på huden lidt ad gangen, og derefter vil oxygen (ilt) under tryk hjælpe med at presse det eksklusive serum ned i de dybereliggende hudlag.


Det unikke Intraceuticals serum indeholder hyaluronsyre-molekyler og en kraftfuld kombination af vitaminer og antioxidanter. Selve behandlingen er dejligt afslappende og føles som den dejligste forkælelse.2. Pleje derhjemme


Du bibeholder det opnåede resultat med Intraceuticals hjemmeplejeprodukter, som binder serummet nede i huden, fordi huden ”genkender” de molekyler som både serummet og cremerne indeholder (de er hudidentiske).


Hjemmeplejeprodukterne lægger sig i et fint sidste lag ovenpå huden, forsegler det opnåede resultat og tilfører samtidig yderligere vitaminer og næring for en længerevarende akkumuleret effekt.Sådan får du det optimale resultat


Det optimale resultat med Intraceuticals Oxygenbehandling opnår du ved at foretage et kurforløb på 6 behandlinger - med et interval på 7 dages mellemrum.


Efterfølgende, og for at vedligeholde den opnåede foryngelse af huden, anbefaler vi en behandling ca. hver 4-8 uge alt efter det individuelle behov, og efter det din kosmetolog vurderer, vil give det bedste resultat.Kombinationsbehandlinger


Den individuelle tilpassede hudpleje er en del af vores varemærke.


Vi kombinerer ofte Oxygenbehandling med Ansigtsbehandling,, Diamantslibning og/eller SkinPen, så du får det bedst mulige resultat.


Behandlingerne supplerer og understøtter hinanden, og slutresultatet er en flot og sund hud.Vi har altid Intro-tilbud på 1x Intraceuticals Oxygen + 1x Diamantslibning.


Spørg os endelig om kombinationsbehandlinger eller book en hudkonsultation og få værdifuld indsigt i din hud.


Produkter hos Bettina Kryger
Dygtige medarbejdere i klinikken
HudplejeprodukterPRISER OG KURPAKKER  |  Intraceuticals Oxygenbehandling • 1 x Oxygenbehandling Rejuvention (fugt): 1.250,-
 • Tilfør din behandling A, C+3, Antioxidant eller collagen boost: 100,-
 • Tilfør din behandling diamantslib: 200,-
 • Tilfør din behandling Atoxlene serum (muskelafslappende): 399,-

 • Introbehandling
  1 x Oxygenbehandling og diamantslib: 995,-


 • Kurpakke Rejuvenation
  6 x Oxygenbehandlinger + produkter. Normal pris: 8.390,-  |  Kur pris: 7.500,-


  • Vedligeholdelsespakke 6 x behandlinger Rejuvenation: 6.500,-


  • Tilfør din vedligeholdelsespakke
   6 x A, C+3, Antioxidant eller collagen boost: 300,-
   6 x Diamantslibning: 600,-
   6 x Atoxlene serum: 2.300,-


  • Oxygenbehandling, ansigt + hals: 1.925,-
  Den ægte – pas på kopierne


  Der findes desværre mange kopier på markedet, og mange som med forskellige ord og betegnelser giver sig ud for at tilbyde den ægte Madonna (Intraceuticals)-behandling, fx ”Stjernes foretrukne behandling”, ”Hollywood-behandlingen” eller "Oxygenbehandlingen som selveste Madonna gjorde kendt'.


  Mange af de kopicremer og serummer, der findes på markedet, trænger ikke effektivt ned i huden, og giver derved ikke det ansigtsløft, som du vil opleve ved en original Intraceuticals Oxygenbehandling.


  Vi gør derfor meget ud af at nævne, at den originale behandling hedder INTRACEUTICALS, så du som kunde ved, at det er den originale oxygenbehandling, du får hos os. Derved er du sikret det resultat, som du har læst, at behandlingen vil give dig.

  Er du forhindret i at komme til en aftalt behandling?


  Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi ellers ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandling. Du melder afbud på tlf. 35 38 55 24. BEMÆRK: Du kan ikke melde afbud på mail.  Tilbage til toppen