Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

ANSIGTSBEHANDLING FOR MÆNDHudpleje skræddersyet til mænd


Mænds hud har også brug for pleje!

 

Vi har mange mænd blandt vores faste kunder. Mænd, der har fundet ud af at ansigtsbehandling og brug af gode hudplejeprodukter til hverdag, giver dem en langt pænere hud og en frisk maskulin udstråling.

 

Den afslappende ansigtsmassage er et stort hit hos vores mandlige kunder. Mange mænd er rigtigt gode til at slappe af, falde til ro og nyde massagens afstressende effekt.


Mænds hud er (ikke) som kvinders


Mænd har et højere niveau af hormonet testosteron i kroppen sammenlignet med kvinder. Det betyder, at din hud som mand har en anden struktur end kvinders hud.

 

Mænds hud er ca. 20% tykkere og mere fedtet end kvinders hud. Den indeholder mere kollagen og har et strammere og mere fast udseende. Mænds hud ældes derfor generelt senere end kvinders hud.


Mænds hud har et grovere look end kvinders. Det skyldes, at mænd har flere talgkirtler og derfor flere porer end kvinder.

 

Faktisk er talgproduktionen dobbelt så stor hos mænd, som hos kvinder!


Mænds hud er derfor ofte lidt fedtet og skinnende, og den er oftere udsat for urenheder og akne.


Derfor er det vigtigt for mænd jævnligt at få en ansigtsbehandling med en grundig udrensning af huden, så urenheder og talg kan blive fjernet fra huden. 
Få et sundere, friskere udseende med ansigtsbehandling til mænd


Sammenlignet med kvinder er mænds ansigter mere berørt af tab af muskelmasse og slap hud omkring øjenomgivelserne. Poser og mørke rander under øjnene er derfor noget, vi ofte ser hos mænd, og som kan give et ”træt” udtryk til ansigtet.


En professionel ansigtsbehandling, der er skræddersyet til den maskuline hud, giver et renere, sundere og friskere look


Og kombinerer du ansigtsbehandling med en af vores specialbehandlinger: Oxygenbehandling, Diamantslibning, SkinPen eller Japansk Lifting – vil du se en synlig reduktion af rynker, mørke rander og poser under øjnene.


Tag en tur rundt på hjemmesiden, og læs om vores behandlinger. Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.


Vi kan gøre meget for din hud!Forskellige behandlinger – vælg din favorit


Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til dig, som ønsker en meget grundig udrensning, hvor alle porerne gås omhyggeligt igennem og rense grundigt.


Vil du gerne kombinere ansigtsbehandlingen med ekstra afslapning og afstresning anbefaler vi, at du vælger den udvidede ansigtsbehandling, hvor behandlingen afslutttes med 25 min. ansigtsmassage.Vi analyserer din hud og giver gode råd


Første gang du er hos os, får du altid foretaget en hudanalyse under din ansigtsbehandling. Her aflæser vi, hvilken hudtype og evt. hudproblemer du har, så vi kan beslutte, hvilke hudplejeprodukter vi skal bruge under din behandling.


Efter behandlingen vil du få vejledning i, hvordan du kan pleje din hud optimalt derhjemme, for at opnå det ønskede resultat.


Læs også om hårfjerning med voks for mænd

Hudanalyse og ansigtsbehandling til mænd
Hyggelige omgivelser hos Bettina Kryger
Hudkonsultation og ansigtsbehandling til mændPRISER  |  Ansigtsbehandling - mænd


  Hudkonsultation til din ansigtsbehandling: Bliv (meget) klogere på din hud og dens behov. Grundig gennemgang og analyse af din hud. Hvad er dine ønsker /problemer, og hvad kan vi tilbyde af behandlinger og hjemmepleje til netop din hud. Hvis du har brug for ekstra vejledning, så book denne tillægsbehandling, til din ansigtsbehandling.  • Alm. ansigtsbehandling

  60 min. afrens, peeling (fjernelse af døde hudceller), dybderensende maske under damp, grundig udrensning af alle hudens porer, evt. retning af bryn, 5 min. afslappende ansigtsmassage i passende creme: 695,-


  • Udvidet ansigtsbehandling

  90 min. afrens, peeling (fjernelse af døde hudceller), dybderensende maske under damp, grundig udrensning af alle hudens porer, evt. retning af bryn, 25 min afslappende ansigtsmassage i passende creme: 995,-


  • Ansigtsmassage

  45 min. ultimativ tur til paradis. En visuel ansigtsløftning, hvor muskelspændinger og stresspåvirkninger bliver masseret ud af enhver ansigtsmuskel. Afrensning, peeling og massage i en maske afstemt efter hudtype: 620,-

  Læs mere om ansigtsmassage her .......


  • Maskulin mini-pakke

  90 min. alm. ansigtsbehandling, voks øre, voks næsebor, fint klippede negle: 995,-


  • Maskulin medium-pakke

  2 timer udv. ansigtsbehandling, voks øre, voks næsebor, fint klippede negle: 1.295,-


  • Maskulin luksus-pakke

  2½ times udv. ansigtsbehandling, voks øre, voks næsebor, fint klippede negle, voks af ryggen: 1.595,-


  • Oxygenbehandling

  Introbehandling: 995,-


  • Tillægsbehandling ved ansigtsbehandling

  Hudkonsultation, 45 min.: 450,-  JA TAK! JEG VIL GERNE BOOKE EN TID

  Er du forhindret i at komme til en aftalt behandling?


  Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi ellers ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandling. Du melder afbud på tlf. 35 38 55 24. BEMÆRK: Du kan ikke melde afbud på mail.
  Tilbage til TOPPEN