Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

DIAMANTSLIBNING AF ANSIGTETMed diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.


Diamantslibning kaldes også diamantpeeling eller diamant microdermabrasion.


Diamantslibning af huden er god mod:


 • Acne
 • Store porer
 • Rynker og linjer
 • Forhøjet talgproduktion
 • Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress)
 • Uren hud
 • Poser under øjnene
 • Affaldsstoffer i vævet
 • Forhøjet pigmentering
 • Hævelser i ansigtet
 • Har en dybderensende effekt

Diamantslibning er godt for hudenSådan foregår en diamantslibning


Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling).


Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der præcist matcher din hudtype og dit hudproblem.


De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.


På diamantsliberen sidder der desuden et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet.


Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.Diamantslibning skræddersyet til din hud


Rynkebehandling, behandling af acne og uren hud, behandling af store åbne porer etc. Forskellige hudtilstande, hudtyper og hudproblemer kræver individuel skræddersyet behandling, for at få det optimale resultat.


Vi anbefaler ofte Diamantslibning i kombination med Oxygenbehandling. Og vi har altid Intro-tilbud på 1x Diamantslibning og 1 x Oxygenbehandling til kun 995,- kr.Behandlingsforløb – Diamantslibning


Det er din hud og dine ønsker, der afgør, hvilken behandling eller kombination af behandlinger, vi anbefaler.


Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr vi både den enkelte behandling og længere behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår de bedst mulige resultater.Eksempler på behandlingsforløb med Diamantslibning


Forskellige hudproblemer kræver forskellig behandling.


Her er nogle eksempler på behandlingsforløb.Rynkebehandling


Ved behandling af rynker og fine linjer anbefaler vi, at du får en behandling hver 14. dag, hvis du har en god hudtykkelse.


Er din hud lidt sart og tynd, anbefaler vi en diamantslibning hver 3. uge, til du har opnået det ønskede resultat.


Efter en kur med det anbefalede antal behandlinger, kan det opnåede resultat holdes ved lige med en ny diamantslibning med jævne mellemrum.


Din kosmetolog vil anbefale dig det interval, der passer til din hud.Behandling af akne og uren hud


Ved akne med betændelse, er det vigtig at få lavet nogle grundige dybderensninger, før man begynder at få diamantslibning.


Ved acne eller uren hud, hvor huden er meget forhornet, anbefaler vi en diamantslibning 1 gang om ugen, da det kræver lidt stærkere blodcirkulation at aktivere forhornet hud.


Hvis huden er fin og sart, anbefaler vi en behandling hver 14. dag, til du har opnået det ønskede resultat.


Vi kan også anbefale SkinPen og Oxygenbehandling til denne hudtilstand.Behandling af store åbne porer


Man kan ikke få huden til at trække sig sammen, hvis der sidder urenheder i porerne. Ved store porer er det derfor vigtigt at få en dybderens, inden du går i gang med et forløb med diamantslibning.


Når porerne er grundigt renset, kan diamantslibningen startes op. De døde hudceller slibes væk, og den øgede blodcirkulation får huden til at arbejde og trække sig sammen.


Vi anbefaler en diamantslibning om ugen, og efter et kurforløb på bare 6 behandlinger vil du se en finere mere ensartet hud, hvor porerne er meget mindre end før.


Ved store åbne porer kan vi også anbefale SkinPen og Oxygenbehandling.


Behandlingerne kan kombineres og sammensættes, så du får det optimale resultat. Vi vejleder dig i forhold til den bedste kombination af behandlinger, og skræddersyr gerne et samlet behandlingsforløb.Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed


Din hud kan miste sin volumen, fine glød og friske udstråling efter en længere periode med psykisk pres og stress, hvor du føler dig udbrændt og udmattet.


Efter sådanne periode kan din hud komme til hænge lidt og virke trist og glansløs.


Når du er under psykisk pres nedsættes din blodcirkulation og regeneration af huden. Med diamantslibning bliver der sat gang i blodcirkulationen, og du vil få din fine glød og aktivitet tilbage i huden.


Ved denne hudtilstand anbefaler vi 1 behandling hver 14. dag, indtil du har nået det ønskede resultat.


Andre behandlinger, der er gode ved denne hudproblematik er Oxygenbehandling og Japansk Lifting.Behandling af hævelser / ødemer og poser under øjnene


Hævelser i ansigtet eller poser under øjnene kan skyldes en ophobning af affaldsstoffer i vævet.


Da diamantslibning øger blodcirkulation og vakuumsuget laver en mild lymfedrænage vil behandlingen hjælpe din hud med at få udrenset affaldsstoffer og væskeophobninger.


Du vil efter få behandlinger se at hævelserne bliver mindre, og huden vil se mindre ”brugt” ud.


Vi vil anbefale dig at få 1 behandling hver 14. dag, til det ønskede resultat er opnået.


Andre rigtig gode behandling ved denne hudtilstand er Japansk Lifting og vores specialdesignede Ansigtsmassage.PRISER  |  Diamantslibning


 • 1 x Diamantslibning, varighed 15 min.: 299,-
 • 6 x Diamantslibning: 1.600,-
 • 10 x Diamantslibning: 2.400,-
 • 1 x Oxygenbehandling og Diamantslibning: 1.350,-
 • Introbehandling Oxygenbehandling og Diamantslibning: 995,-
 • Som tillægsbehandling ved anden behandling: 250,-
 • Diamantslibning incl. Biofiber-maske, 30 min.: 495,-


JA TAK! JEG VIL GERNE BESTILLE TID TIL EN BEHANDLING NU

Hudkonsultation


Ønsker du at få lagt en grundig plan for et behandlingsforløb, kan vi varmt anbefale en Hudkonsultation, hvor vi med udgangspunkt i din hud og dine ønsker lægger en plan for et forløb.


Nogle gange kan en enkelt behandlingsform give de ønskede resultater, og nogle gange er det en kombination af behandlinger, der giver det bedste resultat.


Vi analyserer din hud, og giver dig en grundig vejledning, så du kan træffe en beslutning om, hvad hvilken/hvilke behandlinger og produkter, du ønsker at gøre brug af.
LÆS MERE OM HUDKONSULTATION


HAR DU SPØRGSMÅL – SÅ KONTAKT OS ENDELIG

Er du forhindret i at komme til en aftalt behandling?


Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi ellers ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandling. Du melder afbud på tlf. 35 38 55 24. BEMÆRK: Du kan ikke melde afbud på mail.Tilbage til toppen