Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

ANSIGTSBEHANDLINGHudpleje tilpasset netop din hud


Siden klinikken så dagens lys tilbage i 1992, har ansigtsbehandling og individuel vejledning om pleje af huden været et helt centralt omdrejningspunkt for os.


Vi brænder for hudpleje, og vi er specialister i at forvandle problemhud til sund flot hud med ensartet farve og struktur.

Hudtype, hudens struktur, farve og udstråling er unik fra person til person. Derfor er det vigtigt, at de cremer og renseprodukter, som du bruger i det daglige, passer til netop din hud.

Og vælger du at pleje og forkæle din hud med en professionel ansigtsbehandling, skal behandlingen naturligvis være skræddersyet til din hud.


Ansigtsbehandling med udgangspunkt i en grundig hudanalyse


I vores ansigtsbehandlinger laver vi en grundig hudanalyse, hvor hudtype og hudens tilstand analyseres. Herefter kan vi skræddersy din behandling, så den passer præcis til dig, og til de resultater du ønsker.


Ud fra analysen kan vi desuden give dig den helt rigtige vejledning om, hvilke cremer til hjemmebrug der vil være bedst for din hud, og hvilke behandlinger i klinikken der vil give dig de ønskede resultat.


Vi tilbyder flere forskellige specialbehandlinger fx Diamantslibning, Intraceuticals Oxygenbehandling og Skinpen. Og for nogle, er det lige netop disse behandlinger, der skal til for at genskabe en fin ensartet hud med en frisk og sund udstråling.


Det er vigtigt for os, at du får en grundig forklaring på det behandlingsforløb, som vi anbefaler. Er du ny kunde hos os, afsætter vi derfor en ½ time ekstra, hvor vi bl.a. laver et personligt hudplejekort, som du får med hjem. På hudplejekortet kan du se vores anbefalinger til cremer og behandlinger.


Herudover fører vi kartotekskort i klinikken, så vi kan følge din huds fremgang fra behandling til behandling.Grundig udrensning giver flotte resultater


I de fleste af vores ansigtsbehandlinger laver vi en meget grundig udrensning (se de forskellige ansigtsbehandlinger og priser nedenfor).


Under udrensningen bliver hver en pore renset, så din hud med brug af den rigtige creme, får en fin glat udstråling, og bliver mere ensartet i farve og struktur.


Den grundige udrensning klargører din hud til at tage imod og optage de både de plejeprodukter og serummer, vi benytter i behandlingerne, men også de produkter du bruger i din daglige pleje derhjemme.


En grundig udrensning er fundamentet for at opnå en flot ensartet hud.


Og du vil naturligvis i din ansigtsbehandling blive forkælet med creme og masker, der passer til netop din hudtype.Svæv væk og stress af med skøn ansigtsmassage


De fleste af vores ansigtsbehandlinger afsluttes med en dejlig afstressende ansigtsmassage. Ansigtsmassage er ægte afslapning og forkælelse. Det er ren nydelse for krop og sjæl, der sætter hjernen på pause og får dig helt ned i gear.


Længden af ansigtsmassagen varierer alt efter, hvilken type ansigtsbehandling du vælger.


Vi glæder os til at forkæle dig og give din hud den bedste pleje og behandling.


Ansigtsbehandling Østerbro – husk, det også er for mænd


Mænds hud har også brug for pleje! Vi har mange mænd blandt vores faste kunder.


Professionel hudpleje, forkælelse og afstressning er godt for alle - uanset køn.
SKRÆDDERSYEDE BEHANDLINGER TIL MÆND – LÆS MERE OM DET


PRISER  |  Ansigtsbehandling


Hudkonsultation til din ansigtsbehandling: Bliv (meget) klogere på din hud og dens behov. Grundig gennemgang og analyse af din hud. Hvad er dine ønsker /problemer, og hvad kan vi tilbyde af behandlinger og hjemmepleje til netop din hud. Hvis du har brug for ekstra vejledning, så book denne tillægsbehandling, til din ansigtsbehandling.  • Ansigtsmassage

  45 min. Ultimativ tur til paradis. En visuel ansigtsløftning, hvor muskelspændinger og stresspåvirkninger bliver masseret ud af enhver ansigtsmuskel. Afrensning, peeling og massage i en maske afstemt efter hudtype: 620,-

  Læs mere om ansigtsmassage her


  • Alm. ansigtsbehandling

  55 min. Afrensning, peeling, damp, grundig udrens, retning af bryn, creme efter hudtype og 5 min. massage: 695,-


  • Udvidet ansigtsbehandling

  90 min. Afrensning, peeling, damp, grundig dybderens, retning af bryn, ampul (koncentrat efter hudtype), maske og 25 min. afslappende ansigtsmassage: 995,-  


  • Luksus ansigtsbehandling 1

  1 ¾ timer. Som ovenstående behandling, dog også med farvning af bryn og vipper: 1.195,-


  • Luksus ansigtsbehandling 2

  2 timer. Afrens, peeling, damp, grundig dybderens, ret bryn, farve bryn og vipper , 25 min. ansigtsmassage samt 15 min. afslappende rygmassage: 1.295,-


  • Teenager behandling

  45 min. afrens, peeling, damp og grundig udrens: 495,-


  • Intraceuticals (oxygen) luksusbehandling – total luksus for ansigt og sjæl

  2 ½ time: Afrens, diamantslibning, damp, dybderens, 40 min. afslappende ansigts, nakke, halsmassage og Oxygenbehandling: 1.995,-

   

  • Bryn og vipper

  Retning og formning af bryn: 150,-

  Farvning af vipper: 225,-

  Farvning af bryn incl. retning: 220,-

  Farvning af bryn og vipper incl. retning: 325,-


  Farvning af bryn og vipper / ingen ekstra behov, 30 min.: 350,-

  Farvning af bryn og vipper / behov for ekstra tid, 45 min.: 495,-

  Farvning af bryn og vipper / luksustid, 60 min.: 650,-


   Browlamination uden farve: 399,-

   Browlamination med farve: 475,-

   Lashlift uden farve: 475,-

   Lashlift med farve: 555,-


   Læs mere om farvning af bryn og vipper her


   • Tillægsbehandling ved ansigtsbehandling

   Voks overlæbe: 95,-

   Voks næsebor: 100,-

   Farvning af bryn: 75,-
   Hudkonsultation, 45 min.: 450,-


   Forkælelse til hænder:

   Afrens, peeling, håndmassage i lækker blødgørende maske: 250,-


   Forkælelse til fødder:
   Afrens, peeling, fodmassage i lækker blødgørende maske: 250,-

   JA TAK! JEG VIL GERNE BESTILLE TID, SÅ MIN HUD KAN KOMME I TOPFORM

   Er du forhindret i at komme til en aftalt behandling?


   Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi ellers ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandling. Du melder afbud på tlf. 35 38 55 24. BEMÆRK: Du kan ikke melde afbud på mail.
   Tilbage til toppen