Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

Bettina er kosmetolog og indehaver af klinikken. Hun har mere end 32 års erfaring som kosmetolog og er specialist i hud-pleje, og har en unik faglig viden og solid erfaring med at læse hudens tilstand og behov. Hun har gennem årerne hjulpet et utal af kunder med at få en flot og sund hud.


Da Bettina startede klinikken på Østerbro i 1992, udførte hun selv alle behandlinger. Men efterhånden blev efter-spørgslen så stor, at hun besluttede at flytte klinikken til større lokaler i Classensgade 11B.


Book en tid hos Bettina

Nikola blev uddannet til kosmetiker på Frisør-skolen København i 1997.


Hun har været hos os siden 2008.


Nikola går meget op i de kosmetologiske detaljer og har en fin føling for kundens behov.


Når du får behandling af Nikola vil du nærmest have for-nemmelsen af en lille fe, der stille og roligt giver dig be-handling alt imens, du slapper af.


Book en tid hos Nikola

Louise blev uddannet kosmetiker i 2009. Hun er født og opvokset på Bornholm.


Louise har været hos os siden december 2015. Før det har hun arbejdet på den samme klinik i 8 år. Louise har stor erfar-ing med at læse huden og vejlede i, hvilke cremer og behandlinger der passer til den enkelte kunde.


Louise er en målrettet behandler, som elsker at se resultater.


Book en tid hos Louise

Anya kommer fra Thailand og har taget den skønne massage med til Danmark. Anya kan give både ansigts-massage, Thai-massage, Wellness-massage og Fysiurgisk massage.


Når du kommer til Anya, taler hun med dig om hvilken type mas-sage du ønsker, og hvor fast den skal være, så du får skræddersyet en mas-sage, der passer til dig.


Anya er yderst service-minded, og du vil uden tvivl føle dig forkælet i hendes hænder.


Book en tid hos Anya

Ori er uddannet som kosmetolog i 2018 på Nordsjællands Kosmetolog-skole, og hun startede hos os i 2018. Hun er født og opvokset i Holland.


Ori er meget passio-neret omkring sit fag, og det vil du tydeligt mærke, når du får behandling af hende. Hun er god til at læse huden, og hun sætter en stor ære i, at du får en optimal vejledning og behand-ling.


Ori tilbyder som den eneste i klinikken, at du kan få rettet dine bryn med tråd (”Treading”).


Ori er for tiden på barsel.


Book en tid hos Ori

Kaya er klinikkens unge, dygtige elev, der brænder for at give vore kunder en topklasse service. Under den ugentlige træning af Kaya i klinikkens behand-linger, bliver der langsomt og løbende åbnet op for hendes behandlinger i takt med, at hun viser sig fuld-stændig klar. Du kan derfor trygt og sikkert bestille tid hos Kaya. Da alle elevbehandlinger har fået afsat ekstra tid på 30-60 minutter pr. be-handling, bedes du lægge dette oven i den samlede tid, du ellers havde regnet med.


Under det første elev-forløb i klinikken, og indtil d. 4. sep. 2021, gives der 40% rabat på alle elev-behandlinger. Derefter gives der 30% rabat.


Book en tid hos Kaya

"Jeg ønsker dig velkommen til både klinik og personale, som jeg er meget stolt af."


Bettina Kryger