Farvning af bryn og vipper

Farvning af bryn og vipper – fremhæv din personlighed

 

Der er meget personlighed og udtryk i dine øjne. Når du får farvet dine bryn og vipper, bliver dine øjne og din personlighed fremhævet på en enkelt og flot måde.

 

Det er vigtigt, at dine bryn passer til den person, du er.

 

Mange vil selvfølgelig gerne følge moden med mørke bryn, men det duer ikke at få kraftige mørke bryn, hvis du er en forsigtig type. Og er du en meget energisk og hurtig type, vil det ikke fremhæve din personlighed, hvis du har lyse (næsten usynlige) bryn.

 

Vi har stor erfaring med at læse din type, og vejlede dig til, hvilken farve og form (på bryn), der vil passe til netop dig.

 

Vi blander ofte farverne for at finde den helt optimale farve til dig.

 

 

Få (øjeblikkelig) friskhed og karakter til dit ansigt

 

Synes du, at dit udtryk er ”forsvundet” lidt?

 

Så er farvning af bryn og vipper en rigtig effektiv behandling!

 

Behandlingen er enkel og hurtig - og du får et øjeblikkeligt resultat, som gør, at du pludselig kan få øje på dig selv igen, når du kigger i spejlet. Du vil visuelt virke mere frisk, og din øjenfarve vil fremstå meget tydeligere.

 

Det er utroligt, hvad en behandling på bare 30 min. kan gøre for dit udseende.

 

 

Farvning af bryn og vipper – sådan gør vi

 

Farvning af bryn og vipper kan være lidt angstprovokerende for nogle, fordi man skal have farve på øjnene, og samtidig ligge helt stille og holde øjnene lukket.

 

På klinikken farver vi vipperne først, og venter med at ordne brynene til bagefter.

 

Det vil sige at du får lov til at ligge i et dejligt varmt rum med roligt musik og beroligende vatrondeller på øjnene, så øjnene holdes i ro. Mange falder faktisk helt hen under farvningen af vipperne.

 

Det, der er med til at få vores kunder til at slappe helt af under farvningen, er, at de ikke er efterladt alene. Døren til behandler rummet står altid lidt åben, så det altid er muligt at få fat i en kosmetolog. Og din kosmetolog vil undervejs komme ind og spørge, om alt er ok, så du er i helt trygge rammer.

 

Når indfarvningen er færdig, tages farven forsigtigt af, og øjnene skylles med saltvand, så vi er sikre på, at alt farven er kommet af. Det er utrolig behageligt at få skyllet sine øjnene i saltvand.

 

 

Fordel ved farvning af vipper som masscara ikke kan

 

Farvning af vipper kan gøre noget for dine øjne, som masscara ikke kan!

 

Vi lægger farven så tæt på dine øjenlåg, at det giver en fin mørk ramme rundt om dine øjne, som visuelt ligner en fin eyeliner.

 

Fordelen ved farvning er selvfølgelig også, at det ikke smitter af, og ikke løber ned ad kinderne i regnvejr, i koldt vejr, eller hvis øjnene bare løber i vand.

 

 

Farvning af bryn – form og farve er vigtig

 

Efter farvning af vipperne bliver brynene farvet.

 

Du får råd og vejledning i, hvilken farve og hvilken form din kosmetolog vil anbefale dig.

 

Vi er meget grundige i vores formning af bryn, og før vi retter til med en pincet, vokser vi brynene, så man får alle de små lyse hår med.

 

Voksen, vi bruger til ansigtet, er en speciel mild og beroligende oliven-voks.

 

 

Hvor tit skal bryn og vipper farves?

 

Hvis de flotte markerede øjenomgivelser skal være en del af dig, anbefaler vi, at du får farvet dine bryn og vipper ca. hver

3.- 4. uge.

 

Farvning med det interval sikre, at dine bryn og vipper altid fremstår flotte og velplejede - og på den måde er de med til at understrege din personlighed og dit udtryk.

Priser | farvning af bryn og vipper

Farvning og retning af bryn

195,-

Farvning af vipper

195,-

Farvning af bryn og vipper incl. retning

295,-

Læs også om vores lækre ansigtsbehandlinger.

Forhindret i at komme til en aftalt behandling? Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi i modsat fald ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandlings pris.

 

 

Tilbage til toppen

 

 

 

BETTINA KRYGER

HUDPLEJE | MASSAGE

 

Classensgade 11 B (gården) 2100 Kbh. Ø

tlf. 35 38 55 24

© BETTINA KRYGER | HUDPLEJE & MASSAGE 2018