Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

ANSIGTSMASSAGEDen ultimative tur til paradis


Trænger du til at få fyldt energi på dine batterier?

 

Få den ultimative tur til paradis med vores special-designede ansigtsmassage!


Udover at være utrolig afslappende og afstressende, gør vores ansigtsmassage også underværker i forhold til at slippe af med:


  • Spændingshovedpine
  • Kæbespændinger
  • Træthed og spændinger i og omkring øjnene
  • Et ”træt” udseende i ansigtet
97 ansigtsmuskler på dagligt (over) arbejde 


Vi har 97 muskler i ansigtet, som arbejder på livet løs 24-7.

 

Når du tænker, bekymrer dig, kniber øjnene sammen, koncentrerer dig, skærer tænder om natten eller ubevidst spænder op og laver mimikker med ansigtet, opstår der spændinger i ansigtsmusklerne, og der ophobes affaldsstoffer og mælkesyrer - og det får os til at se trætte og triste ud


Vores ansigtsmassage er non-stop massage i 45 min., hvor alle ansigtets muskler bliver masseret grundigt igennem. Anspændte muskler afspændes og affaldsstoffer ledes væk fra cellerne.


Princippet i ansigtsmassagen er det samme, som når vi masserer ømme, trætte og anspændte muskler på kroppen
BOOK EN TUR TIL PARADIS

Ansigtsmassage giver et friskere udseende


Du har sikker haft perioder, hvor du føler at dit ansigt ”hænger” lidt.


Følelsen opstår gerne i kølvandet på perioder, hvor vi har sat vores system på overarbejde, uden at give kroppen lov til at restituere tilstrækkeligt.


Ansigtsmassage hjælper til med at genoprettet den normale blodcirkulation og lymfefunktion, så du får din glød og friskhed tilbage i ansigtet.


Og hvordan kan det lige lade sig gøre?Ansigtsmassage – sådan gør vi


Vi starter med at massere dine skuldre, din nakke og dine halsmuskler. Herefter arbejder vi os langsomt igennem ansigtets 97 muskler.


Mens vi arbejder dine muskler grundigt igennem, vil du mærke, hvordan du langsomt slapper helt af, og hvordan træthedsfølelsen langsomt forsvinder fra dit ansigt.


Efter vores behagelige og effektfulde ansigtsmassage, vil dit ansigt se friskere ud. Ødemer og sorte rander under øjnene vil være markant mindre, og du vil føle dig afslappet og godt tilpas.Hvad sker der i celler og væv under en ansigtsmassage?


En ansigtsmassage er en god metode til at afhjælpe ældning af huden, da den hjælper med at lede affaldsstofferne væk fra cellerne og ud i blodbanen.


Blodcirkulationen forbedres, og det betyder, at der kan transporteres frisk ilt og nærringsstoffer ud til cellerne.


Den øgede blodcirkulation aktiverer lymfesystemet, som spiller en afgørende rolle i den daglige udrensning af kroppen. Det er en proces, som foregår hver dag, men som stimuleres og aktiveres yderligere ved en effektiv ansigtsmassage.


Ansigtet afspejler, hvordan vi har det lige nu, men det afspejler også, hvis vi har været en periode igennem med træthed, stress, angst, bekymringer, sorg - og selvfølgelig også glæde og lykke (men de glade spor gør os kun smukkere!)Genopfyld dine batterier – du fortjener det


Vi anbefaler, at du forkæler dit ansigt med jævnlig ansigtsmassage.


Hver gang du modtager en massage, vil du få et mere afslappet og roligt udtryk. Dine batterier vil blive genopladet. Din hud vil (pga. den øgede blodcirkulation) få en fin glød og blive mere ren og klar.


Og sidst men ikke mindst, så virker massagen dejlig beroligende på dit nervesystem. Det giver ro, velvære og ny energi !


Få genopfyldt dine "batterier" med ansigtsmassage
Ansigtsmassage beroliger kroppen
Føl dig afslappet og få fin glød i ansigtet

PRIS  |  Ansigtsmassage

  • Ansigtsmassage 45 minutter: 620,-BOOK DIN (VELFORTJENTE) TUR I PARADISLÆS OGSÅ OM JAPANSK LIFTING - EN MEGET AFSLAPPENDE BEHANDLING, DER GIVER ET SMUKT OG NATURLIGTANSIGTSLØFTEr du forhindret i at komme til en aftalt behandling?


Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi ellers ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandling. Du melder afbud på tlf. 35 38 55 24. BEMÆRK: Du kan ikke melde afbud på mail.TIL TOPPEN


 ◄ Tilbage til Massage Østerbro