Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

OM OS

BETTINA KRYGER startede klinikken på Østerbro i 1992 i mindre lokaler på Classensgade 6. Dengang var det ikke så brugt at gå til kosmetolog og massør. Så for at gøre borgerne på Østerbro opmærksom på den lille klinik, blev der løbet rundt med brochurer på trappeopgange, når der lidt overskydne tid.


Benarbejdet op og ned af Østerbros trappeopgange, kombineret med yderst fleksible åbningstider og et målrettet koncept om at give meget personlig behandling og vejledning, betød, at den lille klinik hurtigt fik vind i sejlene.


Efter syv år flyttede klinikken til større lokaler i Classensgade 11 B, hvor de rolige omgivelser i den hyggelige brostensbelagte gård skabte idéelle rammer for afslapning, afstressning og forkælelse.


Vores kunderne nævner tit, at det ikke kun er i behandlingerne, de bliver forkælet af, men at det også er en forkælelse i sig selv at træde ind i den lille idylliske baggård.


Hyggeligt venterum hos Bettina Kryger
Venlige og kompetente medarbejdere
Klinik Bettina Kryger på Østerbro


Erfaring og passion 


Bettina Kryger har 33 års erfaring og er passioneret omkring hudpleje. Hun holder hele tiden sig selv og sit personale ajour med ny viden på markedet. 


Klinikken har fra starten arbejdet ud fra en bionomisk tankegang, både hvad angår produkter og behandlinger. Dette er en tankegang, som kun bliver stærkere med den voksende erfaring i klinikken, og via mødet med kunder, der lider af forskellige allergier og eksemer.


Klinikken har mange faste kunder - hvoraf en del har været med fra starten. Atmosfæren i klinikken er afslappet, hyggelig og behagelig.