Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

MASSAGE ØSTERBROVelvære i særklasse


Hos BETTINA KRYGER - HUDPLEJE & MASSAGE lægger vi stor vægt på, at massage skal være en helhedsoplevelse, der gavner både krop og sjæl.

 

Massage har en vigtigt fysisk funktion i forhold til at lindre og behandle ømme muskler og smertetilstande i muskler og led, men psyke og sjæl skal også mærke massagen.
Vi tilbyder flg. massageformer:


 • Kropsmassage (velvære for krop og sjæl)
 • Ansigtsmassage (den ultimative tur til paradis) - Læs mere her
 • Hot Stone Massage (den skønneste massage med varme lavasten).
Massage afspænder og fjerner affaldsstoffer


Det fysiske formål med massage er at fjerne de affaldsstoffer, der ophobes i vævet, samt at smidiggøre og lindre trætte muskler.


Ophobning af affaldsstoffer opstår bl.a., når du har uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, er stresset eller psykiske udfordret, under sygdom, når du dyrker motion (eller hvis du ikke får bevæget dig tilstrækkeligt).


Så længe en muskel er anspændt, forhindres udrensningen af affaldsstoffer, hvilket forårsager endnu flere spændinger – en ond cirkel.


Oplever du ofte:


 • Spændingshovedpine - måske endda kronisk hovedpine
 • Ømhed i skuldre, nakke eller ryg
 • Træthed eller manglende energi
 • Ømhed eller smerte i muskler og led
 • Generel utilpashed
 • Kramper


Disse symptomer kan være tegn på overspændte muksler og ophobning af affaldsstoffer.


Massage giver øget blodgennemstrømning i kroppen. Spændte muskler afspændes og afffaldsstoffer frigøres. Musklesmerte og -ømhed lindres. Og sidst (men ikke mindst) får sjæl og sind et dejligt restituerende frikvarter, hvor du bliver tanket op, og får genetableret din energi og dit overskud.
Massage Østerbro – varme hænder i rolige omgivelser


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte, stemningsfyldte lokaler med tændte stearinlys, blomster i vasen og varm velsmagende urtete i kanden.


Mange af vores kunder oplever, at roen allerede indtræffer, når de forlader Classensgades trafik og hektiske aktivitet og går gennem porten til den hyggelige gårdhave, hvor klinikken ligger i fred og ro væk fra gadens støj.


Vores behandlingsrum er hyggeligt indrettet, og varme og afdækning med håndklæde og tæppe gør, at du forbliver tilpas varm og veltilpas under hele massagen.


Det er helt normalt, at man bliver lidt kuldskær, når massage går i gang, men hos os kommer du ikke til at fryse. Og når du er varm og veltilpas, kan krop, psyke og sjæl slappe af og give slip, og du kan svæve væk i behandlingen fra de varme professiolle massør-hænder.Vi følger resultaterne af din behandling


Som med alle vores andre behandlinger i klinikken fører vi journal, så vi kan følge op på din behandling fra gang til gang.


Massage har været en af vores kernekompetencer siden klinikken startede tilbage i 1992. Og vi er stolte af at kunne tilbyde dig ro, forkælelse, afstressing og professionel massage, der lindre og nogle gange helt fjerne spændingshovedpine, smerter i skuldre og nakke, rygsmerter osv.Massører med mange års erfaring


Vores dygtige massør Louise har mange års erfaring og tilpasser massagen efter kundens behov.


Vil glæder os til at byde dig velkomme til afstressning, forkælelse og den dejligste massage hos BETTINA KRYGER - HUDPLEJE & MASSAGE.


Massage – vejen til fysisk og psykisk velvære!PRISER  |  Massage


 • Kropsmassage

40 min. massage (ryg, skuldre, nakke): 550,-
60 min. massage (hel kropsmassage): 630,-
90 min. massage (hel kropsmassage inkl. hovedbund og hals): 770,-


 • Ansigtsmassage

45 min. Ansigtsmassage (den ultimative tur til paradis): 595,-

Læs mere her


 • Hot Stone Massage

75 min. Hot Stone Massage: 775,-

Læs mere om Hot Stone


JA TAK! JEG VIL GERNE ONLINE-BOOKE EN TID MED DET SAMME

Er du forhindret i at komme til en aftalt behandling?


Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi ellers ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandling. Du melder afbud på tlf. 35 38 55 24. BEMÆRK: Du kan ikke melde afbud på mail.Tilbage til toppen