Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

ELEKTROKOSMETIKLille behandling med store resultater


Er du en af de mange, der har uønskede:


  • Pigmentpletter
  • Skintaks
  • Talgknopper
  • Kolesterolaflejringer
  • Karsprængninger
  • Vorter
  • Modermærker (skal have grønt lys fra lægen, før vi fjerner)
Når vi giver en ansigtsbehandling, opdager vi tit, at vores kunder har karsprængninger, kolestorolaflejnger eller andet, som de er kede af, men som de ikke er klar over, at vi kan hjælpe med at fjerne.


De fleste tror, at det kræver en hudlæge, for at opnå resultater, og få fjernet de uønskede gevækster.


Men den gode nyhed er, at den fine og kortvarige Du Lac elektrokosmetik behandling kan gøre en STOR forskel. Og mange af vores kunder er overraskede (og meget glade) for de tydelige resultater.Få dit hudbillede til at se yngre ud


Huden kan meget nemt komme til at se ældre ud med fx små mørke og lyse knopper og karsprængninger.


Det er videnskabeligt bevist, at det, der får et ansigt til at se ældre ud, er de farveforskelle, som vi får i vores ansigt med alderen.


Disse skader i vores hud kan skyldes mange faktorer; men rygning, for meget sol, stress, dårlig kost og dårlige hudplejeprodukter er hyppige årsager til, at huden kommer til at se ældre ud.


Med Elektrokosmetik kan vi mindske eller helt fjerne de knopper, pigmentpletter, karsprænginger osv., der er med til at få huden til at se ældre ud. Det giver en mere klar og ensartet hud, som ser yngre ud.Hvad er Du Lac elektrokosmetik?

 

Elektrokosmetik behandling er en kort behandling med et meget stort resultat. Vi benytter en metode, der kaldes Du Lac.


Behandlingen varer ca. 30 min, og starter med en lille samtale om, hvilket resultat du ønsker, og herefter giver vi dig en forklaring på hele forløbet.


Behandlingen starter med en grundig afrensning efterfulgt af en hudanalyse.


Herefter desinficerer vi din hud, og de små uønsket gevækster bliver fjernet meget nænsomt med en lille nål, som bliver varm. Nålen kommer ikke ned i huden - der arbejdes kosmetisk (uden på huden) på de ønskede steder.


Mange er overrasket over, at man ikke mærker mere under behandlingen, end man gør. Og at resultatet bliver så synligt og fint! Nogle af vores kunder beskriver det med, at det er som om, de uønskede knopper er blevet visket væk.


Efter behandlingen kommer der små sårskorper på det behandlede område. For at få et fint resultat, er det (meget) vigtigt, at skorperne får lov til at falde af, af sig selv.


Til hjemmebrug anbefaler vi, at du bruger en koncenteret ampul med E-vitamin, som gør, at de behandlede steder heler hurtigere op.Efterbehandling sikrer et godt resultat


Vi anbefaler, at behandlingen med elektrokosmetik følges op af en efterbehandling.


Efterbehandlingen kan først foretages ca. 14 dage efter første behandling, da det er vigtigt, at sårskorperne er faldet af, og huden er helet op.


I efterbehandlingen går vi huden igennem, og tjekker de steder, der trænger til at få en lille ekstrabehandling.


Det er nemlig vigtig med denne behandling, at der arbejdes meget kosmetisk, dvs at man går meget nænsomt til værks.


Det drejer sig ikke kun om at fjerne en knop eller andet, men at det bliver gjort så fint, at du intet kan se efter behandlingen - andet end at huden er rigtig fin og ensartet i farve og struktur.


Vi har mange års erfaring med elektrokosmetik behandling, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til behandlingen.


PRISER  |  Elektrokosmetik


  • 1 behandling: 895,-
  • Behandling af 1-3 knopper som tillæg til en anden behandling: 350,-
  • 1 hjemmeprodukt Ampul Intensiv Care: 160,-JA TAK! JEG VIL GERNE BESTILLE TID NU

VI TILBYDER OGSÅ PERMANENT HÅFJERNING MED EPILERING - LÆS MERE HER


Er du forhindret i at komme til en aftalt behandling?


Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi ellers ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandling. Du melder afbud på tlf. 35 38 55 24. BEMÆRK: Du kan ikke melde afbud på mail.


Tilbage til toppen