OXYGENBEHANDLING

Oxygenbehandling – den originale intraceuticals

 

Vores kosmetologer er nogle af de behandlere i Danmark, der har størst og længst erfaring med den originale (ægte) Intraceuticals Oxgyenbehandling, som også går under kælenavnet Madonna-behandling.

 

Bettina Kryger har bl.a. været tilknyttet Intraceuticals i Danmark (oxygenlift.dk), som deres ekspert og undervisningskonsulent. Hun har undervist og videreuddannet kosmetologer over hele landet i Intraceutials Oxygenbehandling.

 

Hos BETTINA KRYGER - HUDPLEJE & MASSAGE er du sikker på, at få en oxygenbehandling fra specialister, der kender til alle detaljerne inden for Intraceuticals Oxygenbehandling, så du opnår et flot resultat og den bedst mulige behandling til netop din hud.

 

 

Intraceuticals Oxygenbehandling – resultaterne taler for sig selv

 

Her er nogle af de resultater, som Intraceuticals Oxygenbehandling giver:

 

  • Din hud bliver gennemfugtet
  • Huden struktur bliver meget forfinet, strammere og fastere
  • Fine linjer og rynker reduceres
  • Din ansigtsmarkering bliver bedre
  • Porerne i huden bliver mindre
  • Du får et tydeligt ansigtsløft og en forynget glød

 

 

Oxygenbehandling bremser hudens aldring

 

Vores hud ældes, bliver usund, tyndere, mindre elastisk og rynker, fordi den med alderen ikke længere producerer så mange af de hyaluronsyre-molekyler, som binder fugten i huden.

 

Når huden mister sine fugt- og fedtstoffer udtørrer den og hudens indhold af cellevæske bliver mindre. Resultatet er, at huden falder sammen og begynder at ”hænge” lidt.

 

Når huden falder sammen, får de små blodårer (kapillærer) mindre plads og blodcirkulationen i huden bliver dårligere, hvilket igen betyder at der føres færre næringsstoffer til huden, hvilket igen betyder laver hyaluronsyreproduktion.

For at bremse denne aldring af huden, skal denne negative cirkel vendes, det kan vi gør ved at tilsætte huden hyaluronsyre med Intraceuticals Rejuvenate Infusion.

 

 

Anti-age uden indsprøjtning eller operation

 

Oxygenbehandling er et godt alternativ til fx Botox og Restylane, hvor behandlingen kræver indsprøjtninger.

 

Alt vi (helt basalt) gør i Oxygenbehandlingen, er, at vi ved hjælp af oxygen (ilt) ”blæser” gode serummer med hyaluronsyre, vitaminer og antioxidanter ind i de dybereliggende lag i huden.

 

Ingen kanyler, ingen knive, kun en behagelig skøn behandling og et flot resultat.

 

 

Intraceuticals Oxygenbehandling giver huden et boost

 

Den originale oxygenbehandling Intraceuticals er udviklet, så den giver et boost til huden. Den fugter ikke kun huden, så den er fin og behagelig i kort tid, men molekylerne og indholdsstofferne i det originale serum er udviklet, så de kan lageres i din hud, og giver dermed din hud den volumen tilbage, som den har mistet med årene.

 

 

Oxygenbehandling – den ægte Madonna-behandling

 

Der er en grund til at store stjerner som Madonna, Paris Hilton, Naomi Campbell, Eva Longoria, Justin Timberlake, Miley Cyrus m.fl. gennem de sidste mange år har sværget til Intraceuticals Oxygenbehandling. Se stjernes testimonials her.

På trods af vores mangeårige erfaring med Oxygenbehandling, må vi stadig ind i mellem knibe os i armen og sige: ”Wauu! Sikke en forandring” - Resultaterne af denne behandling er ganske enkelt enestående.

 

”To the Team at Intraceuticals ...

I love the treatments!

And so does my face!”

 

... Madonna

 

 

Kombinationsbehandlinger

 

Den individuelle tilpassede hudpleje er en del af vores varemærke. Vi kombinerer ofte fx Oxygenbehandling med Diamantslibning og/eller SkinPen, så du får det bedst mulige resultat.

 

Behandlingerne supplerer og understøtter hinanden, og slutresultatet er en flot og sund hud.

 

Vi har altid Intro-tilbud på 1x Oxygen + 1x Diamantslibning. Se priser her.

 

Læs også om vores Hudkonsultation.

 

 

Den ægte – pas på kopierne

 

Der findes desværre mange kopier på markedet, og mange som med forskellige ord og betegnelser giver sig ud for at tilbyde den ægte Madonna (Intraceuticals)-behandling, fx ”Stjernes foretrukne behandling”, ”Hollywood-behandlingen” eller "Oxygenbehandlingen som selveste Madonna gjorde kendt'.

 

Mange af de kopicremer og serummer, der findes på markedet, trænger ikke effektivt ned i huden, og giver derved ikke det ansigtsløft, som du vil opleve ved en original Intraceuticals Oxygenbehandling.

 

Vi gør derfor meget ud af at nævne, at den originale behandling hedder INTRACEUTICALS, så du som kunde ved, at det er den originale oxygenbehandling, du får hos os. Derved er du sikret det resultat, som du har læst, at behandlingen vil give dig.

Forhindret i at komme til en aftalt behandling? Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi i modsat fald ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandlings pris.

 

 

 

Tilbage til toppen - Oxygenbehandling

 

 

 

BETTINA KRYGER

HUDPLEJE | MASSAGE

 

Classensgade 11 B (gården) 2100 Kbh. Ø

tlf. 35 38 55 24

© BETTINA KRYGER | HUDPLEJE & MASSAGE 2018