Personale

Bettina

 

Kosmetolog og indehaver af klinikken. Da Bettina startede klinikken på Østerbro i 1992, udførte hun selv alle behandlinger. Men efterhånden blev efterspørgslen så stor, at hun besluttede at flytte klinikken til større lokaler i Classensgade 11B og tilknytte såvel kosmetologer som en massør.

 

Én af årsagerne til klinikkens store faste kundekreds, hvor nogle har været med fra starten, er Bettinas kompetente behandlinger og store faglige viden kombineret med meget fleksible åbningstider.

 

Book en tid hos Bettina

Nikola

 

Blev uddannet til kosmetiker på Frisørskolen København, og var kosmetikerelev hos Klinik Revita i Greve 1997-1999. Inden Nikola begyndte hos os i 2008, arbejde hun på en klinik på Nørrebro i 8 år.

 

Nikola går meget op i de kosmetologiske detaljer og har en fin føling med kundens behov, hvor du nærmest vil have fornemmelse af en lille fe, der stille og roligt giver dig behandling alt imens, du slapper af.

 

Udover de kosmetiske behandlinger har Nikola stor erfaring med Japansk Lifting.

 

Book en tid hos Nikola

Louise

 

Blev uddannet kosmetiker i 2009, født og opvokset på Bornholm.

 

Louise har været hos os siden december 2015. Før det har hun arbejdet på den samme klinik i 8 år. Louise har stor erfaring i at læse huden og vejlede i, hvilke creme og behandlinger, der passer til den enkelte kunde.

 

Louise er en målrettet pige, som elsker at se resultater, og nyder at forkæle den kunde, som hun har i sine hænder.

 

Louise udfører følgende behandlinger:

Alle vore kosmetiske behandlinger samt oxygenbehandlinger, massage (inkl. Hot Stone Massage), vippebuk.

 

Book en tid hos Louise

Om klinikken ...

Bettina Kryger | hudpleje & massage

 

Bettina Kryger startede klinikken på Østerbro i 1992 i mindre lokaler på Classensgade 6. Dengang var det ikke så brugt at gå til kosmetolog og massør. Så for at gøre borgerne på Østerbro opmærksom på den lille klinik, blev der løbet rundt med brochurer på trappeopgange, når der lidt overskydne tid.

 

Benarbejdet op og ned af Østerbros trappeopgange, kombineret med yderst fleksible åbningstider og et målrettet koncept om at give meget personlig behandling og vejledning, betød, at den lille klinik hurtigt fik vind i sejlene.

 

Efter syv år flyttede klinikken til større lokaler i Classensgade 11 B, hvor de rolige omgivelser i den hyggelige brostensbelagte gård skabte idéelle rammer for afslapning, afstressning og forkælelse.

 

Vores kunderne nævner tit, at det ikke kun er i behandlingerne, de bliver forkælet af, men at det også er en forkælelse i sig selv at træde ind i den lille idylliske baggård.

Erfaring og passion

 

Bettina Kryger har 27 års erfaring og er passioneret omkring hudpleje. Hun holder hele tiden sig selv og sit personale ajour med ny viden på markedet.

 

Klinikken har fra starten arbejdet ud fra en bionomisk tankegang, både hvad angår produkter og behandlinger. Dette er en tankegang, som kun bliver stærkere med den voksende erfaring i klinikken, og via mødet med kunder, der lider af forskellige allergier og eksemer.

 

Klinikken har mange faste kunder - hvoraf en del har været med fra starten. Atmosfæren i klinikken er afslappet, hyggelig og behagelig.

 

 

 

Tilbage til Kosmetolog Østerbro

 

Bettina Kryger Hudpleje & Massage er en flot og stemningsfuld klinik på Østerbro

BETTINA KRYGER

HUDPLEJE | MASSAGE

 

Classensgade 11 B (gården) 2100 Kbh. Ø

tlf. 35 38 55 24

© BETTINA KRYGER | HUDPLEJE & MASSAGE 2018