Logo Bettina Kryger - Hudpleje & Massage. bettinakryger.dk

HUDKONSULTATION MED HUDANALYSEBliv klogere på din hud og få optimale resultater


Bettina Kryger er specialist i hudpleje, og har gennem mere end 30 år opbygget en unik viden og solid erfaring med at læse hudens tilstand og behov.


 • Er du i tvivl om, hvilke hudplejeprodukter der er bedst egnet til din hud?
 • Vil du vide, hvilke behandlinger der kan forbedre netop din hud?
 • Vil du se synlige forandringer?
 • Vil du mindske rynker og fine linjer?
 • Har du ar efter akne eller operationer?
 • Har du problemer med allergiske reaktioner fra hudprodukter?
 • Synes du ikke, at de hudprodukter du køber (i dyre domme), giver dig de resultater, du ønsker?
 • Ønsker du et skræddersyet hudplejeforløb tilpasset netop din hud?


Så anbefaler vi, at du bestiller tid til en uforpligtende hudkonsultation hos Bettina Kryger.
Hudkonsultation – det får du


Hudkonsultationen starter med en samtale, hvor du udfylder et skema, og hvor Bettina spørger ind til dine ønsker og de forbedringer, du ønsker for din hud. Du og din hud er i centrum under hele samtalen, og du kan stille alle de spørgsmål, du har lyst til.


Efter samtalen vil du få fortaget en hudanalyse, hvor Bettina kigger nærmere på din hud. Du får en grundig forklaring omkring din huds tilstand og plejebehov. Bettina udfylder et hudplejekort, som du får med hjem, som fortæller, hvilke cremer der er gode for netop din hud og hvorfor.


Når hudplejekortet er gennemgået, får du vejledning i, hvilke behandlinger i klinikken der vil kunne opfylde dine behov. Behovene fra person til person kan være meget forskellige og behøver ikke kun at have noget med visuel (ydre) skønhed at gøre. Det kan lige så godt dreje sig om den indre skønhed og ro.Skønhed kommer (også) indefra


I vores fortravlede samfund lider mange desværre af stress og udbrændthed. Kroppens celler bliver drænet for energi, fordi vi giver så meget gennem vores arbejde, i familien og i hverdagsopgaver.


Men vi kan fylde energi på cellerne igen ved at modtage nydelse og selvforkælelse.


At få fyldt batterierne op ved at modtage og tillade sig selv at slappe af og blive forkælet er et vigtigt element i forhold til at opnå det optimale resultat. Fordi. Skønhed, udstråling og glød kommer også indefra!Få tilrettelagt et skræddersyet hudplejeforløb


Ved hudkonsultationen er det muligt at få tilrettelagt et hudplejeforløb, hvor vi i fællesskab planlægger et behandlingsforløb målrettet dine ønsker og din hud.


Når vi går i gang med et hudplejeforløb, er det vigtig at starte med trin 1, som er at få renset huden grundigt, så alle porer er rene og klar til at modtage de efterfølgende behandlinger.Vi har i klinikken forskellige eksklusive specialbehandlinger, som:


 • Fjerner  akne-ar, operations-ar og store porer
 • Sætter gang i kollagenproduktionen - kollagen er det stof, som giver fylde til huden
 • Er aldersbekæmpende , fordi vi fylder de stoffer ned i huden, som vi mister med alderen, og som gør, at vores hud kommer til at falde i rynker og ”hænge” lidt.


Vi kombinerer ofte behandlingerne for at opnå det optimale resultat. Og med det udvalg af behandlinger, som vi tilbyder, er det muligt at lave et meget individuelt hudplejeprogram til hver enkelt kunde


Varighed: 60 min.


Pris: 500,- (eller GRATIS*)


*Hvis du i forbindelse med konsultationen køber produkter eller behandlinger for min. 2.000,- kr., får du hudkonsultationen helt og aldeles GRATIS!


HUSK! Hudkonsultationen er uforpligtende. Du behøver ikke købe noget. Så betaler du blot de 500,- kr. og går fra konsultationen langt klogere på din hud, dens unikke behov, og hvordan du bedst plejer den.
JA TAK! GIV MIG (EKSPERT) INDSIGT I MIN HUD


Vil du læse mere om vores specialbehandlinger, så anbefaler vi, at du kigger lidt nærmere på
SkinPen, Diamantslibning, Oxygenbehandling og Japansk Lifting.Er du forhindret i at komme til en aftalt behandling?


Meld venligst afbud minimum 12 timer før aftalt tid – da vi ellers ser os nødsaget til at tage betaling for den pågældende behandling. Du melder afbud på tlf. 35 38 55 24. BEMÆRK: Du kan ikke melde afbud på mail.Tilbage til toppen